Vill du bli medlem?

Priset för medlemskapet är 250 kronor/kalenderår. Medlemsavgift betald efter den 1 oktober gäller även för nästkommande år.

För att bli medlem betalar du in medlemsavgiften till vårt plusgirokonto (216951-4) och märker talongen med ”medlemsavgift”.

Du kan ocksa betala via Swish (1230850149) och märk med ”medlemsavgift”.

Glöm inte att ange ditt namn, telefonnummer, adress, postnr och eventuell e-postadress. Det går även bra att maila katthemmet din medlemsansökan och dina uppgifter.

Som medlem får du

Möjlighet att delta i medlemsmöten

Rösträtt på årsmötet (du måste vara över 15 ar)

Rabatterat pris på pensionatet

Medlemskort

Rabatt på Gävleborgs Zoo

Vill du bli månadsgivare?

Katthemmet är alltid i behov av ekonomisk hjälp! Om du vill ge en gåva kan du antingen skänka via vårt plusgirokonto (216951-4) eller Swish (1230850149), och märka meddelandet ”gåva”.

Du kan även bli månadsgivare och skänka valfritt belopp varje månad! Inbetalning görs pả samma sätt som med gåvor, men du märker istället meddelandet ”månadsgivare”.

Är du intresserad av att bli volontär hos oss?

Vi är alltid i behov av volontärer! Om du är intresserad av att bli volontär är du välkommen att ringa eller maila oss, sa bokar vi in ett besök med en rundtur, du får lämna dina kontaktuppgifter och vi ger dig information om hur volontärarbetet går till.

Vid behov av volontärer skickar vi ut en förfrågan i vår Facebookgrupp med vilka pass som behöver personal. Om du inte har Facebook eller föredrar SMS sả kontaktar vi dig via detta, och det är då viktigt att du svarar även om du inte kan komma.

Du som volontär jobbar alltid med erfaren personal som kan hjälpa dig om du känner dig osäker.

Du jobbar 9-14 under förmiddagspassen, och 16-20 under eftermiddagspassen. Om du är under 18 år måste du ha målsman med dig vid arbetstillfället!

Maila din intresseanmälan till: info@geflekatthem.se